2016年8月7日日曜日

Cookie: Bourbon: "Lubera"


Product: Lubera

Ingredients: Wheat flour, Sugar, Margarine, Egg white, Butter, Maltose, Almond powder, Egg, Sweetened condensed skim milk, Salt, Flavoring, Emulsifier (derived from soybean)

Seller: Bourbon

商品:ルーベラ

原材料:小麦粉、砂糖、マーガリン、卵白、バター、マルトース、アーモンドパウダー、鶏卵、加糖脱脂練乳、食塩、香料、乳化剤(大豆由来)

販売者:株式会社ブルボン H

2016年8月6日土曜日

Noodle product: Nissin: "Nissin no ramen-ya-san" series: Cold fresh ra-men noodle with soy sauce soup which contains chopped onion


Product: Nissin no ramen-ya-san, Hiyashi cyuka, Tsubu-tamanegi-iri Shoyu-dare

Ingredients:
【Noodle】Wheat flour, Salt, Wheat protein, Alcohol, Processed starch, pH adjuster, Kansui(Lye water), Calcinated calcium, Gardenia pigment, (Part of ingredients contains egg)
【Attached sauce】Soy sauce, Sugar, Fructose glucose syrup, Fermented vinegar, Salt, Onion, Glucose, Vegetable oil, Ginger, Black rice vinegar, Garlic, Apple vinegar, Grain vinegar, Seasoning(Amino acid etc.), Acidulant, Thickener(Xanthan gum), Caramel coloring, (Part of ingredients contains wheat and sesame)
【Mustard paste】Mustard, Salt, Fermented vinegar, Reduced sugar syrup, Turmeric coloring, Spice extract, Polysaccharide thickener

Seller: Nissin


商品:日清のラーメン屋さん 冷やし中華 つぶ玉ねぎ入り 醤油だれ

原材料:
【めん】小麦粉、食塩、小麦たん白、酒精、加工でん粉、pH調整剤、かんすい、焼成Ca、クチナシ色素、(原材料の一部に卵を含む)
【添付調味料】しょうゆ、砂糖、果糖ぶどう糖液糖、醸造酢、食塩、たまねぎ、ぶどう糖、植物油脂、しょうが、米黒酢、にんにく、りんご酢、穀物酢、調味料(アミノ酸等)、酸味料、増粘剤(キサンタンガム)、カラメル色素、(原材料の一部に小麦、ごまを含む)
【ねりからし】からし、食塩、醸造酢、還元水あめ、ウコン色素、香辛料抽出物、増粘多糖類

販売者:日清食品チルド株式会社




2016年8月5日金曜日

Cooking sauce: Basic tomato sauce

Under license from Del Monte Foods, Inc.

Product: Kihon no Kanjuku Tomato sauce

Ingredients: Tomato, Onion, Olive oil, Sugar, Garlic, Salt, Spice, Celery, Acidulant

Seller: Kikkoman


商品:基本の完熟トマトソース

原材料:トマト、たまねぎ、オリーブオイル、砂糖、にんにく、食塩、香辛料、セルリー、酸味料

販売者:キッコーマン食品株式会社




2016年8月4日木曜日

Bread: Pasco: Gift from wheat "Bread which contains whole wheat flour"

Under permit from Roman meal company

Product: (Pasco) mugi-no-megumi "Zenryufun iri shokupan"

Ingredients: Wheat flour, Sugars, Shortening, Wheat bran, Whole wheat flour, Bakery yeast, Fiber, Rye flour, Wheat protein, Salt, Fermented vinegar, Brown rice flour, Rice flour, (Part of ingredients contains wheat, milk constituent, orange)

Manufacturer: Shikishima-seipan

商品:Pasco 麦のめぐみ 全粒粉入り食パン

原材料:小麦粉、糖類、ショートニング、小麦ふすま、小麦全粒粉、パン酵母、食物繊維、ライ麦粉、小麦たんぱく、食塩、醸造酢、玄米粉、米粉、(原材料の一部に小麦、乳成分、オレンジを含む)

製造者:敷島製パン株式会社

2016年8月3日水曜日

Fu: Nama-fu: Goma-fu


Product: Goma-fu

Ingredients: Gluten, Wheat flour, Sticky rice flour, Sesame

Manufacturer: Ohashi shokuhin

商品:ごま麸

原材料:グルテン、小麦粉、餅粉、ごま

製造者:大橋食品株式会社

2016年8月2日火曜日

Rice cracker: "Niigata shikomi" (Slightly salted by best salt selection)


Product: Niigata shikomi (Kodawari no honnori shio-aji)

Ingredients: Rice(produced in Japan), Vegetable oil, Salt(Produced in Sakito, Nagasaki pref. 28%, Natural Salt of Akou 8%, Produced in Ishigaki Is. Okinawa pref. 4%), Brown sugar, Processed starch, Sorbitol, Seasoning(Amino acid etc.), Vegetable lecithin (derived from soybean)

Seller: Sankoseika


商品:新潟仕込み (こだわりのほんのり塩味)

原材料:米(日本産)、植物油脂、食塩(長崎県崎戸産28%、赤穂の天塩8%、沖縄県石垣島産4%)、黒糖、加工でん粉、ソルビトール、調味料(アミノ酸等)、植物レシチン(大豆由来)

販売者:三幸製菓株式会社



2016年8月1日月曜日

Meat substitutes: Daizu labo "Daizu meat" Fillet type "Dry"


Product: Daizu labo "Daizu no oniku" Fillet type Kanso

Ingredients: Defatted soybean (Non-GM)

Seller: Marukome


商品:ダイズラボ 大豆のお肉 フィレタイプ 乾燥

原材料:脱脂大豆(遺伝子組換えでない)

販売者:マルコメ株式会社N