2016年7月20日水曜日

Konnyaku-part: Carbohydrate 0 Udon noodle which is made of soy milk and konjac(konnyaku)


Product: Konnyaku-park "Tonyu to Konnyaku de tsukutta toushitsu 0 udon-men desu"

Ingredients: Konjac(Konnyaku) root powder(Produced in Gunma Pref, Japan), Edible vegetable oil, Maltodextrin, Processed soy milk powder, Egg shell calcium, Starch adhesive (Processed starch), Calcium hydrate (Coagulant for konjac)

Manufacturer: Yokoo dairy foods


商品:豆乳とこんにゃくで作った糖質0うどん麺です。

原材料:こんにゃく粉(群馬県産)、食用植物油脂、マルトデキストリン、調整豆乳粉末、卵殻カルシウム、糊料(加工でんぷん)、水酸化カルシウム(こんにゃく用凝固剤)

製造者:ヨコオデイリーフーズ




0 件のコメント:

コメントを投稿