2016年3月7日月曜日

Natto (Fermented soybeans): Mizkan: "Kinnotsubu" with sachets of egg+soysauce taste sauce


Product: Mizkan "Kin-no-tsubu" Tamago Shoyu tare


Ingredients:

●Natto: Soybeans(Produced in USA or Canada)(Non-GM), Bacterium"Bacillus subtilis var. natto"

●Sachet of egg&soysauce sauce: Sugar mixed glucose fructose syrup, Honjyozo soy sauce, Salt, Egg yolk, Fermented vinegar, Egg yolk enzyme decomposition product, Seasoning(Amino acid etc.), Flavoring,(Part of the ingredients contains wheat and egg)


Seller: Mizkan


商品:ミツカン『金のつぶ』たまご醤油たれ

原材料:
●【納豆】:大豆(アメリカまたはカナダ)(遺伝子組換えでない)、納豆菌
●【たまご醤油たれ(別添)】:砂糖混合ぶどう糖果糖液糖、本醸造しょうゆ、食塩、卵黄、醸造酢、卵黄酵素分解物、調味料(アミノ酸等)、香料、(原材料の一部に小麦、卵を含む)

販売者:株式会社ミツカン


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