2016年3月24日木曜日

Natto (Fermented Soybeans): Mizkan: "Kinnotsubu" with sachets of Japanese plum flavored black vinegar sauce


Product: Mizkan "Kinnotsubu" with sachets of Japanese plum flavored black vinegar sauce

Ingredients:
● Natto: Soybeans(USA or Canada)(Non-GM), Bacterium "Bacillus subtilis var. natto"
● Sauce: Sugar mixed glucose fructose syrup, Honjozo soy sauce, Rice black vinegar, Protein hydrolyzate derived from plant, Salt, Plum, Sugar, Konbu kelp extract, Seasoning(Amino acid etc.), Spice extract, Polysaccharide thickener, (Part of ingredients contains wheat)

Seller: Mizkan


商品:ミツカン『金のつぶ』梅風味黒酢たれ

原材料:
●【納豆】:大豆(アメリカまたはカナダ)(遺伝子組換えでない)、納豆菌
●【梅風味黒酢たれ(別添)】:砂糖混合ぶどう糖果糖液糖、本醸造しょうゆ、米黒酢、植物たん白加水分解物、食塩、梅肉、砂糖、昆布エキス、調味料(アミノ酸等)、香辛料抽出物、増粘多糖類、(原材料の一部に小麦を含む)

販売者:株式会社ミツカン



0 件のコメント:

コメントを投稿