2016年4月15日金曜日

Pizza: Margherita


Product: Ishigama-Kobo Pizza Margherita

Ingredients:
Wheat, Tomato sauce, Natural cheese, Canola oil, Palm oil, Salt, Sugar, Glucose, Yeast, Seasoning(Organic acid etc.), Vitamin C

【Basil oil】Olive oil, Natural cheese, Garlic, Basil paste, Salt, Spice, Antioxidant(Vitamin C), Thickener(Xanthane gum), Gardenia pigment

Seller: Nipponham


商品:石窯工房 マルゲリータ

原材料:小麦粉、トマトソース、ナチュラルチーズ、なたね油、パーム油、食塩、砂糖、ぶどう糖、イースト、調味料(有機酸等)、ビタミンC
【バジルオイル】オリーブ油、ナチュラルチーズ、にんにく、バジルペースト、食塩、香辛料、酸化防止剤(ビタミンC)、増粘剤(キサンタンガム)、クチナシ色素

販売者:日本ハム株式会社

0 件のコメント:

コメントを投稿