2016年5月3日火曜日

Pasta sauce: Kewpie: Japanese Mushrooms pasta sauce with Butter & Soy sauce


Product: Wafuu Kinoko - Butter Shoyu shitate

Ingredients:
【Sauce】Onion, Hiratake mushroom, Soy sauce, Vegetable oil, Shiitake mushroom, Butter, Sugar, Salt, Garlic, Starch, Cheese food, Foods which main ingredients from Dairy products, Margarine, Yeast extract powder, Egg yolk oil, Spice, Powdered soy sauce, Seasonings(Amino acid etc.), Caramel coloring,  
【Topping】Nori seaweed,(Part of ingredient contains wheat)

Seller: Kewpie


商品:和風きのこ バター醤油仕立て

原材料:
【ソース】たまねぎ、ひらたけ、しょうゆ、植物油脂、しいたけ、バター、砂糖、食塩、にんにく、でん粉、チーズフード、乳等を主要原料とする食品、マーガリン、酵母エキスパウダー、卵黄油、香辛料、粉末しょうゆ、調味料(アミノ酸等)、カラメル色素、
【トッピング】のり、(原材料の一部に小麦を含む)

販売者:キューピー株式会社YM55

How to use;



1: Cook pasta (about 100g) in lightly salted boiling water for 6-8 minutes (or according to the the pasta packet instruction), then drain.







2: Add the pasta sauce (No need to heat), and toss.









3: Serve the pasta, sprinkled with nori seaweed (in a smaller sachet ).

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