2016年7月2日土曜日

Konnyaku-park: Bracken starch dumpling style konnyaku with taste of brown sugar syrup and roasted soybean flour

The picture is a suggestion image. Kinako(Roasted soybean flour) is not included.
Product: Kuromitsu kinako aji no warabimochi fu konnyaku

Ingredients: 
●Warabimochi korumitsu kinako: Fructose glucose syrup, Sugar, Brown sugar syrup, Roasted soybean flour, Konnyaku(Konjac) powder (produced in Gunma), Gelling agents(Processed starch, Polysaccharide thickener), Glycine, Emulsifier, Acidulant, Flavoring, Caramel colouring, pH adjuster, (Part of ingredients contains soybean)
●Sauce sachet: Black treacle

Manufacturer: Yokoo dairy foods

商品:黒蜜きな粉味の わらび餅風こんにゃく

原材料:
●わらび餅黒蜜きな粉:果糖ぶどう糖液糖、砂糖、黒蜜、きな粉、こんにゃく粉(群馬県産)、ゲル化剤(加工デンプン、増粘多糖類)、グリシン、乳化剤、酸味料、香料、カラメル色素、pH調整剤、(原料の一部に大豆を含む)
●黒糖蜜:黒糖蜜

製造者:株式会社ヨコオデイリーフーズ

0 件のコメント:

コメントを投稿