Picking up Japanese food products which seems like not containing meat and fish(with photo of the product and its ingredients, written in English and Japanese). For vegetarian people who is visiting Japan or already living in Japan. Or for all the people who needs to read ingredients carefully before buying food products in Japan.
2016年7月11日月曜日
Konnyaku-park "Tsukinousagi" series: Cold konjac noodle with sesame sauce
Product: Konnyaku-park "Tsuki no usagi" Hiyashi-chuka konnyaku Gomadare
Ingredients:
【Noodle】Konjac(Konnyaku) root powder (produced in Gunma), Edible vegetable oil, Maltodextrin, Starch adhesive(Processed starch), Egg shell calcium, Calcium hydrate(Coagulant for konjac), Carotenoid pigment
【Sauce】Sugar, Soy sauce, Fermented vinegar, Sesame, Salt, Sesame oil, Vegetable oil, Ginger, Seasoning(Amino acid etc.), Thickener(Xanthan), Acidulant, Vitamin B1, (Part of ingredients contains wheat, soybean, apple)
Manufacturer: Yokoo dairy foods
商品:こんにゃくパーク "月のうさぎ" 冷やし中華こんにゃく ごまだれ
原材料:
【麺】こんにゃく粉(群馬県産)、食用植物油脂、マルトデキストリン、糊料(加工でん粉)、卵殻カルシウム、水酸化カルシウム(こんにゃく用凝固剤)、カロチノイド色素
【ごまだれ】砂糖、しょうゆ、醸造酢、ごま、食塩、ごま油、植物油脂、しょうが、調味料(アミノ酸等)、増粘剤(キサンタン)、酸味料、ビタミンB1、(原材料の一部に小麦、大豆、りんごを含む)
製造者:株式会社ヨコオデイリーフーズ K
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