2016年3月28日月曜日

Natto (Fermented Soybeans): Azuma: Grounded Natto with Plenty of Konbu Kelp Sauce


Product: Tare Tappuri Konbu-dare Hikiwari Natto

Ingredients:
●Natto: Soybeans(USA: Non-GM), Salt, Bacterium "Bacillus subtilis var. natto"
●Sauce: Soy sauce(contains wheat and soybean), Sugar, Isomerized glucose syrup, Fermented vinegar(contains apple), Konbu kelp extract(contains wheat and soybean), Salt, Konbu kelp, Apple juice(contains apple), Oligosaccharide, Seasoning(Amino Acid etc.)

Manufacturer: Azuma


商品:たれたっぷり 昆布だれ ひきわり納豆

原材料:大豆(アメリカ、遺伝子組換えでない)、食塩、納豆菌
たれ:[しょうゆ(小麦、大豆を含む)、砂糖、異性化液糖、醸造酢(りんごを含む)、昆布エキス(小麦、大豆を含む)、食塩、昆布、りんご果汁(りんごを含む)、オリゴ糖、調味料(アミノ酸等)]

製造者:あづま食品株式会社

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