Picking up Japanese food products which seems like not containing meat and fish(with photo of the product and its ingredients, written in English and Japanese). For vegetarian people who is visiting Japan or already living in Japan. Or for all the people who needs to read ingredients carefully before buying food products in Japan.
2016年6月20日月曜日
Konnyaku-park "Tsukinousagi"series : Cold konjac noodle with soy sauce tasted soup
Product: Konnyaku-park "Tsuki no usagi" Hiyashi-chuka konnyaku Shoyu
Ingredients:
【Noodle】Konjac(Konnyaku) root powder (Produced in Gunma Pref. Japan), vegetable oil, Maltodextrin, Starch adhesive (Processed starch), Egg shell calcium, Calcium hydrate (Coagulant for konjac), Carotenoid pigment
【Soup】Sugar, Fermented vinegar, Soy sauce(honjozo), Salt, Vegetable oil, Sesame, Seasoning (Amino acid etc.), Caramel coloring, Thickener (Xanthan), Acidulant, (Part of ingredients contains wheat, soybean, and apple)
Manufacturer: Yokoo dairy foods
商品:こんにゃくパーク "月のうさぎ" 冷やし中華こんにゃく 醤油
原材料:
【麺】こんにゃく粉(群馬県産)、食用植物油脂、マルトデキストリン、糊料(加工でん粉)、卵殻カルシウム、水酸化カルシウム(こんにゃく用凝固剤)、カロチノイド色素
【スープ】砂糖、醸造酢、しょうゆ(本醸造)、食塩、植物油脂、ごま、調味料(アミノ酸等)、カラメル色素、増粘剤(キサンタン)、酸味料、(原材料の一部に小麦、大豆、りんごを含む)
製造者:株式会社ヨコオデイリーフーズ
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