2016年4月23日土曜日

Pizza: 4 Kinds of cheese


Product: Ishigama-Kobo Pizza 4shu-no-cheese

Ingredients:
Wheat flour, Natural cheese, Canola oil, Milk, Palm oil, Salt, Sugar, Glucose, Yeast, Powdered skim milk, Thickener(Processed starch, Polysaccharide thickener), Vitamin C, Casein Na, Acidulant
【Spice】Black pepper

Manufacturer: Nipponham


商品:石窯工房 4種のチーズ

原材料:
小麦粉、ナチュラルチーズ、なたね油、牛乳、パーム油、食塩、砂糖、ぶどう糖、イースト、脱脂粉乳、増粘剤(加工デンプン、増粘多糖類)、ビタミンC、カゼインNa、酸味料
【スパイス】黒こしょう

製造者:日本ハム株式会社I




0 件のコメント:

コメントを投稿