Picking up Japanese food products which seems like not containing meat and fish(with photo of the product and its ingredients, written in English and Japanese). For vegetarian people who is visiting Japan or already living in Japan. Or for all the people who needs to read ingredients carefully before buying food products in Japan.
2016年4月15日金曜日
Pizza: Margherita
Product: Ishigama-Kobo Pizza Margherita
Ingredients:
Wheat, Tomato sauce, Natural cheese, Canola oil, Palm oil, Salt, Sugar, Glucose, Yeast, Seasoning(Organic acid etc.), Vitamin C
【Basil oil】Olive oil, Natural cheese, Garlic, Basil paste, Salt, Spice, Antioxidant(Vitamin C), Thickener(Xanthane gum), Gardenia pigment
Seller: Nipponham
商品:石窯工房 マルゲリータ
原材料:小麦粉、トマトソース、ナチュラルチーズ、なたね油、パーム油、食塩、砂糖、ぶどう糖、イースト、調味料(有機酸等)、ビタミンC
【バジルオイル】オリーブ油、ナチュラルチーズ、にんにく、バジルペースト、食塩、香辛料、酸化防止剤(ビタミンC)、増粘剤(キサンタンガム)、クチナシ色素
販売者:日本ハム株式会社
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿